Udvælg en aktivitet herunder

Aktiviteter

Dit Indre er især kendt for aktiviteten ”husrens”, hvor vi er to medier, der tager ud til dig og renser dit hjem for uhensigtsmæssig adfærd.

Workshops

Alle workshops er som udgangspunkt fra kl. 10:00 – 14:00 – frokost består af egen medbragte mad.

Er I flere der kan samles, kommer vi gerne til jer. Der tillægges dog et ”genetillæg” på kr. 500. Det eneste det kræver for at deltage er en nysgerrighed og gåpåmod til at lære noget nyt.

Aktiviteter i 2020

  • 08.-09. februar – Helsemesse Middelfart

Workshop

Englekortlæsning for alle

Englekort/orakelkort og Tarot er et smukt og dekorativt redskab, som giver modtageren en visuel oplevelse af en clairvoyance. Men hvordan læses kortene ud over det, der står på selve kortet og guidebogen? Hvad rummer kortene ud over, hvad øjet umiddelbart kan se?

Dette vil vi gennemgå på workshoppen. Her vil vi arbejde med den intuitive læsning, som du kan bruge, når du læser for dig selv eller for andre.

Efter denne workshop vil du med 98% sikkerhed ikke se på dine kort på samme måde igen.

Workshop

Chakrahealing m/krystaller – Back to basic

Hvad er chakras og hvad har de af betydning for os som levende organisme i vores dagligdag? Hvordan holder vi dem rene, klare og energigivende? Hvad sker der, hvis vi kke gør?

Vi vil overordnet komme ind på alt dette helt teoretisk, samt prøve at give en praktisk healing kursisterne imellem.

I prisen er inkluderet et chakrasæt bestående af 7 krystaller samt pendul. 

Workshop

Massage til husbehov – maksimum 6 personer

Vi har alle haft en kollega, en ven, et familiemedlem eller andre, der har ondt liiiige der. Og de fleste af os kender den utrolig hjælpsomme sjæl, hvis hænders arbejde på vores nakke næsten er mere smertefuldt end selve problemet.

På denne workshop gennemgår vi massageteknikker, smertelindrende punkter, hvad du må gøre, og hvad du IKKE må gøre, så du netop ikke er den hjælpsomme person, vi alle så høfligt takker nej til eller løber skrigende væk fra.

Efter endt dag, vil du være i stand til at kunne lindre kollegaens hovedpine eller konens ømme skuldre. Vær dog opmærksom på at dette udelukkende er basisviden, og du derfor ikke er uddannet behandler eller tilsvarende. I vil skiftes til at ligge på briksen, så du både får den teoretiske og praktiske del med.


Husrens

Afdøde kan gøre opmærksom på sig selv på mange måder. Desværre kan de have en fysisk såvel psykisk indvirkning på beboerne i huset. Disse er blot nogle af dem.

Oplever du ting i dit hjem, du ikke kan forklare? Føler du, at du bliver overvåget eller bare ikke er alene skønt, der ingen er? Måske du generelt sover skidt eller bliver ved at vågne på det samme tidspunkt? Eller der pludselig kommer en kold vind forbi ,mens du sidder i sofaen? Måske dit barn stirrer og peger over i hjørnet på den bare væg? Hunden gør ud i den blå luft? Egne fysiske smerter, lægen ikke kan finde en årsag til?

Læs videre

Vores erfaring viser, at afdøde ikke kommer med ondsindede hensigter selv om det til tider kan føles sådan. Det bunder i vores egen frygt for det, vi ikke kan se, og vores meget malende informationskilde kaldet ”hollywoodfilm”. Når afdøde gør sig bemærkede, er det fordi de har en historie, de mangler at fortælle, noget de har brug for hjælp til at få bearbejdet, eller de blot ikke helt er klar over de ikke er fysisk levende mere. Oftest har de været misforståede i deres hensigter i deres jordiske liv. Nogle kommer blot for at se til os – som oftest familiemedlemmer eller nære relationer af anden art.

Vi i “Dit indre” kommer ud og hjælper afdøde ind i lyset i samarbejde med englene. Vi lytter til afdødes historier og behandler dem som du og jeg vil behandle hinanden – med kærlighed og respekt. Under arbejdet kommer der til tider beskeder ind til beboerne i huset, hvilke vi overleverer. Vi sætter en healing i gang på grunden og alt hvad der befinder sig på denne – hus, beboer, afdøde, selve grunden. Vores arbejdsredskaber består udelukkende af samtaler og healing med og af afdøde og beboere.

Vi har gode erfaringer med healing på personerne i huset under vores arbejde, da vi som mennesker også er energier. Energier hæfter sig ved ting, så hvis vi går rundt og har det skidt af den ene eller anden årsag, vil de negative energier hæfte sig til sofaen vi sidder i og sengen vi ligger i. Og da energier tiltrækker tilsvarende energier, er det vigtigt, at få løsnet op for disse spændinger.

Vi kommer altid ud 2 gange – uden undtagelser – med maksimum 4 ugers mellemrum. 14 dage efter det første besøg, ringer vi til dig, for at høre hvordan det går, og om der er nogle områder der skal sættes ekstra fokus på. Det er i mellemtiden vigtig, at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål eller nogen form for utryghed – vi lader dig ikke stå med det selv.

En husrensning består hos os af:

  • 2 besøg med 4 ugers mellemrum
  • healing af beboer i huset (dette er frivilligt).
  • Fjernhealing mellem besøgene – efter behov.
  • Løbende opfølgning
  • Hotline under processen

Kontaktinfo

Telefon: 28 12 85 53
E-mail: kontakt@ditindre.com

Følg med på Facebook

Du kan finde nyheder, konkurrencer og andre spændende tilbud på vores Facebook side. Kig forbi og følg med i vores verden

Designet af Plico A/S. All rights reserved