Velkommen til Dit Indre

Hvem er jeg?

Jeg har altid næret stor kærlighed til mennesket i al dets pragt og – så længe jeg kan huske – været fascineret af, hvordan vi som mennesker er sammensat i sjæl og i krop – samspillet mellem disse og, hvordan de tilsammen danner en helhed. Jeg ser frem til at kunne hjælpe lige netop dig på vej mod dit ønskede mål.

Baggrund

Potentiale for mere..

Jeg kommer fra den etablerede verden og er kontoruddannet, men har fundet, jeg også har meget at tilbyde inden for den alternative verden

Uddannelse

Professionel behandling

Jeg er uddannet Lægeeksamineret sportsmassør ved Lasota Akademi i Fredericia og tager løbende kurser i fysiske behandlinger, der relaterer sig til massage. Derudover er jeg uddannet Reikimester, Englekort terapeut og Clairvoyant vejleder. Jeg er desuden medlem af Clairvoyant foreningen.

Udvikling

Jeg vil være bedst

Jeg tager løbende kurser for at vedligeholde og dygtiggøre mig, for at kunne tilbyde dig den bedst mulige og professionelle behandling/service, så dit indre lys kan skinne i al sin pragt.

Se produkter


I forbindelse med behandlingen kan du tilkøbe flere forskellige slags produkter, som du kan anvende til selve behandlingen, eller bruge dem hjemme hos dig selv også almindelig som pynt til stuen. Jeg råder dig gerne under købet af produktet til, hvordan du får mest muligt ud af det.

Penduler

Produkt

Bøger, musik, m.m.

Produkter

Aromaterapi

Produkter

Figurer

Produkter

Kontaktinfo

Telefon: 28 12 85 53
E-mail: kontakt@ditindre.com

Følg med på Facebook

Du kan finde nyheder, konkurrencer og andre spændende tilbud på vores Facebook side. Kig forbi og følg med i vores verden

Designet af Plico A/S. All rights reserved